Η LAMDA DEVELOPMENT, η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης, επένδυσης και διαχείρισης ακινήτων και ηγέτης στον τομέα των εμπορικών κέντρων, επέλεξε το OPTISHIFT για τον βέλτιστο προγραμματισμό βαρδιών των εργαζομένων της.

Με σκοπό την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της και τη διασφάλιση του επιθυμητού επιπέδου εξυπηρέτησης, η LAMDA DEVELOPMENT επέλεξε την εξειδικευμένη λειτουργικότητα του OPTISHIFT για την αυτόματη πρόταση προγράμματος εργασίας από το σύστημα.

Έτσι, το OPTISHIFT προτείνει το βέλτιστο πρόγραμμα βαρδιών βάσει αυτών των απαιτήσεων για κάθε ένα από τα τμήματα των εργαζομένων, ικανοποιώντας παράλληλα τους περιορισμούς από την εργατική νομοθεσία, τις προσωπικές προτιμήσεις και ικανότητες των εργαζομένων, καθώς και τυχόν εταιρικές πρακτικές.

Παράλληλα, με την ενεργοποίηση των διεπαφών του συστήματος για ανταλλαγή πληροφορίας με τα συστήματα μισθοδοσίας και αδειών του προσωπικού, η LAMDA DEVELOPMENT αυτοματοποιεί, διευκολύνει και επιταχύνει στον μέγιστο βαθμό τη ροή όλης της σχετικής πληροφορίας.