Η Mellon, ο κορυφαίος πολυεθνικός όμιλος με γραφεία στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, στην Κύπρο και την Τουρκία, προσφέρει για περισσότερες από δύο δεκαετίες πρωτοπόρες ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις, εξυπηρετώντας ένα ευρυ φάσμα εταιριών από όλους τους τομείς της αγοράς. Με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις υπηρεσίες της και διατηρώντας παράλληλα ένα ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας, επέλεξε το OPTISHIFT για τον βέλτιστο προγραμματισμό των βαρδιών του προσωπικού της.

Επιπλέον, η MELLON χρησιμοποιεί τη λειτουργικότητα του μοντέλου Erlang-C για να υπολογίσει τις επιχειρησιακές ανάγκες της σε ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας το επιθυμητό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Τέλος, μέσω του συστήματος προσωπικής προβολής και διαχείρισης βαρδιών myOPTISHIFT, η MELLON δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους του να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα εργασίας τους από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, καθώς και να κάνουν εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά αιτήματα σχετικά με το πρόγραμμά τους.